Alles over verpakkingsdoosjes bestellen

Verpakkingsdoosjes heb je nodig 

Je bent net je eigen webshop gestart in Tibetaanse cadeauartikelen en Boeddhabeeldjes. De site is helemaal klaar en ziet er fantastisch uit. Je bent er helemaal blij mee! Je hebt een kleine voorraad aangelegd van artikelen waarvan je denkt dat die wel verkocht zullen worden. Je zit te trappelen van enthousiasme om de eerste bestellingen te mogen verzenden naar je klanten. Maar de groothandel waar je de spullen vandaan hebt heeft ze eigenlijk allemaal bij elkaar in een grote doos verpakt. Wel met bubbeltjes plastic, maar niet elk apart in een doosje.

 

Ik zou je het liefste in een doosje willen doen.

De artikelen die je hebt uitgezocht en die nu in jouw webwinkel te zien zijn vind je eigenlijk allemaal te mooi. Elk artikeltje is een sieraadje op zich. Je staat er helemaal achter en je wil ook dat de klant dat gevoel krijgt wat jij hebt. Er moet volgens jou nog iets extra's bij. De verpakking. Verpakkingsdoosjes kunnen het echt leuk afmaken. Dat is het. Je gaat op zoek naar leuke en speciale verpakkingsdoosjes waarin je jouw artikelen perfect naar je klanten kunt verzenden. Je hebt kleine, grote, grappige, bedrukte en op maat gemaakte verpakkingsdoosjes. Het liefst wil je doosjes in een bepaalde vorm. Ook dat is mogelijk. Jouw klanten krijgen hierdoor het gevoel dat ze iets heel speciaals uitgekozen hebben en dat jouw webwinkel een heel bijzondere is. Precies wat je wilt, je wilt je klanten in de watten leggen en verwennen met mooie spulletjes die op een bijzondere en aparte manier zijn ingepakt.

 

Verpakkingsdoosjes bestellen is fun!

Nu moet je nog op zoek naar die leuke verpakkingsdoosjes. Waar kun je die vinden en wie maakt ze? Worden ze wel gemaakt? Natuurlijk worden ze gemaakt, ga maar op zoek op het internet. Je vind al vrij snel bedrijven die dit doen. Waaronder Irefisa BV. Ze worden in allerlei formaten en vormen gemaakt. Klepdoosjes, autolockdoosjes, kubusdoosjes en vierkante doosjes met roosjes, je kunt het zo gek niet bedenken. Zelfs doosjes in de vorm van een envelop zijn te verkrijgen. Wat trouwens nog niet eens zo gek is om aan te denken: misschien is het handig om platte doosjes te laten maken die door de brievenbus kunnen! Dan zijn jouw verzendkosten ook gelijk lager. Zo kun je zien wat je allemaal nog tegen kunt komen. Laat je inspireren door verschillende sites van fabrikanten van verpakkingen te bezoeken, of klik op afbeeldingen van verpakkingsdoosjes als je aan het googelen bent. Het is echt leuk om te zoeken. Vergeet vooral niet goed te kijken in gezellige winkelstraatjes in pittoreske dorpjes. Daar hebben ze vaak leuke boetiekjes. Met interessante verpakkingsdoosjes!

Over ons

Blog over printdientsten

Goedendag! Mijn naam is Gebert en ik ben bezig om de wereld beter te maken. Na mijn studie marketing ben ik direct de arbeidsmarkt ingestapt en heb ik een eigen bedrijf gesticht. Vele kleine bedrijven hebben moeite met het promoten van hun winkels en producten, daarom heb ik mezelf ingelezen in printdientsten. De kans is groot dat je ooit als ondernmer ook gebruik zal moeten maken van een printerette. Dat is geen toeval: in geheel Nederland zijn start-ups en andere jonge bedrijven bijvoorbeeld bezig met promotie en dat niet alleen online. Door middel van mijn blog wil ik ondernemers de kans gunnen om wegwijs te worden in de wereld van printdiensten.

Zoeken

Archief

Recente artikelen

23 maart 2018
Verpakkingsdoosjes heb je nodig  Je bent net je eigen webshop gestart in Tibetaanse cadeauartikelen en Boeddhabeeldjes. De site is helemaal klaar

23 februari 2018
V-borden en buitenreclame Je hebt ze vast al een aantal keren gezien. Meestal zijn de v-borden bevestigd aan een raam om langslopend en voorbijrijdend