V-borden

V-borden en buitenreclame

Je hebt ze vast al een aantal keren gezien. Meestal zijn de v-borden bevestigd aan een raam om langslopend en voorbijrijdend publiek opmerkzaam te maken op het feit dat de bijbehorende woning of bedrijf te koop of te huur wordt aangeboden. Het is een nieuwe en uitstekende manier van buitenreclame. Goedkoop en uitermate goed werkend! Ze worden ook wel eens makelaarsborden genoemd omdat ze, zoals gezegd, vaak bij verhuur of verkoop van onroerend goed worden gebruikt. V-borden kun je ook onder de naam raamborden panoramaborden tegenkomen. Ze zijn heel erg makkelijk te monteren door middel van sterke zelfklevende raamtape op de flappen die op het raam worden aangebracht. Ook bestaat de mogelijkheid om de flappen achter een raam vast te klemmen. Wegwaaien kan dat absoluut niet meer!


Makelaarsland

In makelaarsland zijn de v-borden in ieder geval volledig ingeburgerd en geïntegreerd. Je ziet bijna niet anders meer. Je kunt ze in kunststof, het meest gebruikt, in metaal of karton bestellen. Zelfs zijn de v-borden in bepaalde vormen te frezen, als je dat zou willen. Alles om op te vallen, natuurlijk. Want in het oog springen, dat doen ze perfect! Maar je hoeft de v-borden niet alleen maar te gebruiken als reclamebord voor de verkoop of verhuur van een woning, je kunt een v-bord ook gebruiken als een mededelingenbord. Bijvoorbeeld als je baby net geboren is. Of als je zoon zijn diploma heeft behaald van zijn middelbare school. Zo zijn er nog meer reclame-uitingen te bedenken waarvoor de borden ingezet zouden kunnen worden.


Design en vorm

Je bent je bewust van de kracht van reclame maar je wil als designer toch net even iets meer laten zien aan de toevallige voorbijganger. Je wil v-borden in een bepaalde vorm van een speciaal materiaal laten maken. In principe kan dat allemaal best. Het meest gebruikte materiaal, Polypropyleen kanaalplaat, laat zich gemakkelijk bewerken. De dikte die doorgaans wordt gebruikt is 4 mm., waardoor de raamborden stevig en stabiel genoemd kunnen worden. Dubbelzijdige tape die onder alle weersomstandigheden goed blijft zitten op het gladde oppervlak van een raam. Zuignappen zou je ook kunnen laten monteren, zodat je de borden zou kunnen hergebruiken. De borden hoeven niet per se op ramen geplakt worden, ze kunnen ook prima bevestigd worden op gevels van staalplaat, balkons en zelfs op stenen muren. Maar je kunt ook speciale v-borden met verlichting laten maken. Een TL-verlichting met zuignappen en tijdschakelaar aan de binnenkant van het raam achter het bord kan 's avonds voor een fantastisch effect zorgen! Een zeer opvallende gadget die zeer gewaardeerd wordt!

Wilt u v-borden met uw eigen tekst laten bedrukken? Kijk dan eens op Vegron.

Over ons

Blog over printdientsten

Goedendag! Mijn naam is Gebert en ik ben bezig om de wereld beter te maken. Na mijn studie marketing ben ik direct de arbeidsmarkt ingestapt en heb ik een eigen bedrijf gesticht. Vele kleine bedrijven hebben moeite met het promoten van hun winkels en producten, daarom heb ik mezelf ingelezen in printdientsten. De kans is groot dat je ooit als ondernmer ook gebruik zal moeten maken van een printerette. Dat is geen toeval: in geheel Nederland zijn start-ups en andere jonge bedrijven bijvoorbeeld bezig met promotie en dat niet alleen online. Door middel van mijn blog wil ik ondernemers de kans gunnen om wegwijs te worden in de wereld van printdiensten.

Zoeken

Archief

Recente artikelen

23 maart 2018
Verpakkingsdoosjes heb je nodig  Je bent net je eigen webshop gestart in Tibetaanse cadeauartikelen en Boeddhabeeldjes. De site is helemaal klaar

23 februari 2018
V-borden en buitenreclame Je hebt ze vast al een aantal keren gezien. Meestal zijn de v-borden bevestigd aan een raam om langslopend en voorbijrijdend